The Irish Dance Experience

 

Catherine Gallagher’s

 

 

A táncegyüttes alapítója Cathrine Gallagher 2000-ben érkezett Magyarországra. A 2000/2002-es időszakban az általa vezetett tánciskola legtehetségesebb, amúgy már professzionálisnak számító táncosaiból válogatást rendezett.

Sokan hallhatták előzőleg a Gallagher nevet, hiszen Írország leghíresebb táncosai is ebből a családból származnak. A négy testvér közül a legidősebbik Michael Patrick Gallagher már 12 éves korában világbajnokságot nyert. Jelenleg a Riverdance amerikai csapatának vezetője, szólótáncosa immár 7 éve. A legkisebb George Bernard Gallagher szintén e Riverdance táncosa, míg a család „fekete báránya” Barry Jhon Gallagher a Lord of the Dance táncosa. Catherine Gallagher 1997 júliusában csatlakozott a Riverdance Show-hoz.

Catherine Gallagher:

„Úgy érzem, hogy a közönség fiatal új arcokat és lábakat keres az ír tánc produkciók világában. Michel Flatley, Jean Butler és Colin Dunne nagyon tehetséges táncosok, akik inspiráltak engem, de most már itt az ideje, hogy megmutassam a világnak a saját kreatív képességeimet.”

 

Amennyiben szeretne egy felejthetetlen estét, úgy feltétlenül használja ki az alkalmat és nézze meg ezt az ámulatbaejtő ír sztepptánc produkciót.

 

 

július 29. (vasárnap) 21.00 óra

Belépődíj: 3000,- Ft

Nyugdíjasoknak: 500,- Ft

Minden jegy elkelt!

All tickets sold!