Caveman

Rendezõ: Szántó Erika

A Caveman számtalan rekordot megdöntve egyszemélyes vígjáték egyenesen a Brodway-ról, amely ellenállhatatlan humorral magyarázza az örök férfi-nõ ellentét okait.
Kirobbanóan vidám szórakozás a nézõknek, igazi jutalomjáték a sok karaktert megszemélyesítõ színésznek.
A Caveman mûfaja a Magyarországon ritka one man-show. Kicsattanó humorú kortárs amerikai komédia, hamisítatlan ki- és beszólásokkal. Egy valósághû sztori mindennapjainkból.
Fõhõsünk, egy családja mellõl az utcára penderült negyvenes fickó, magyarázza a bizonyítványát: a magánemberként megélt, ám valamennyi férfitársára is kivetíthetõ konfliktusait. Minden rossznak a nemek közötti különbség az oka (miközben töretlen az Évákhoz való ragaszkodás). András logikája és fantáziája hamarosan határokba ütközik, amikor is egy nem várt segítség érkezik: megjelenik õse a kõkorszakból, és beavatja évezredes bölcsességébe… A komikus játék közben minden percben magunkra ismerhetünk - de legalább a szomszédunkra! Az elõadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be õket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimecscsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal? Ugyanakkor a nõk lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerzõ.

július 9. (szerda) 21.00 óra
Belépõdíj: 1500 Ft
Nyugdíjasoknak: 500 Ft